VisiPrienai, kaip ir kiti Lietuvos miestai ir miesteliai turi gražią tradiciją Tarptautinės mokytojų dienos proga pagerbti kūrybingiausius ir aktyviausius miesto pedagogus. Iškilmingoje ceremonijoje buvo pagerbti ir trys Prienų “Revuonos” pagrindinės mokyklos mokytojai. Tai pradinio ugdymo mokytoja metodininkė V. Abramavičienė, matematikos mokytoja metodininkė R. Sorakienė ir 5-10 kl. fizinio ugdymo bei pradinių klasių neformaliojo ugdymo mokytojas D. Juodsnukis. Mokytojos V. Abramavičienė ir R. Sorakienė buvo apdovanotos Prienų rajono savivaldybės švietimo ir sporto skyriaus vedėjo R. Zailsko padėkos raštais už prasmingą profesinę veiklą ir aktyvią kūrybinę iniciatyvą, demokratinės kultūros formavimą ir pilietinių vertybių puoselėjimą. Mokytojas ir batmintono treneris D. Juodsnukis gavo Prienų rajono savivaldybės mero A. Vaicekausko padėką ir vardinį rašiklį už profesinės veiklos nuopelnus ir kūrybinę iniciatyvą, demokratinės kultūros ir pilietinių vertybių puoselėjimą, auginant jaunąją kartą, nuoširdų darbą, ugdant Prienų rajono ir Lietuvos ateities kūrėjus.

Sveikindama Lietuvos pedagogus premjerė Ingrida Šimonytė kalbėjo: „Mokytojo profesija yra garbinga, kaip ir daugybė kitų profesijų, jai reikalingos kompetencijos, kvalifikacija, reikia nuolat tobulėti. Tačiau ne mažiau svarbu jausti savyje balsą, kuris turbūt ir padaro jus metų mokytojais ir tais, kuriuos mato kiti, kuriais nori sekti“.
Džiaugiamės ir didžiuojamės savo mokyklos mokytojais. Linkime didelės sėkmės ateityje. Ačiū už tai, kad esate, kad jaučiate pašaukimą ir jo vedami dalijatės tuo, ką mokate patys, ką sužinote, kuo gyvenate kiekvieną dieną.

Dalius.jpg Virginija.jpg Visi.jpg