KL163Jau aštuonioliktą kartą laikraščio „Gyvenimas" redakcija sukvietė Prienų ir Birštono krašto žmones prisiminti prasmingus darbus bei pagerbti tuos darbus nuveikusius mūsų kraštiečius.
Šioje šventėje ne vieną kartą atsiimti apdovanojimų į sceną buvo kviečiami Prienų „Revuonos" mokyklos bendruomenės nariai. Prienų rajono švietimo bendruomenės siūlymu geriausio moksleivio vardo nusipelnė mūsų mokyklos devintokas Arijus Jurevičius. Arijus garsina ne tik mokyklą, Prienų rajoną, bet ir Lietuvą įvairiuose rajoniniuose, respublikiniuose ir tarptautiniuose dailės konkursuose. Arijų Jurevičių ruošia ir jo laimėjimais džiaugiasi dailės mokytoja metodininkė Aušra Deltuvienė. Padėka už informacinių technologijų konkursų organizavimą buvo įteikta mūsų mokyklos direktorės pavaduotojai ugdymui ir informatikos mokytojai Rasai Alaburdienei. KL218Šių metų kovo mėnesį bus organizuojamas jubiliejinis dešimtasis informacinių technologijų konkursas. Prienų „Revuonos" pagrindinės mokyklos specialiojo skyriaus socialinei pedagogei ir Prienų bendruomenės pirmininkei Auksei Grižaitei buvo įteikta nominacija už veiklą bendruomenėje. Kristinos Belenavičienės, direktorės pavaduotojos ugdymui, dukrelė Austėja buvo išrinkta metų spinduliuku. Austėjai dar tik penkeri.

Gera daryti gerus darbus, kurti, džiuginti kitus, bet tikrai malonu, kai esi ir įvertintas. Džiaugiamės, kad mūsų mokyklos benruomenės nariai buvo pastebėti, sveikiname juos.

KL163.JPG KL168.JPG KL169-1(1).JPG KL170.JPG KL218.JPG