×

Įspėjimai

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: [ROOT]/images/MM-2013-2014/2014-spec-lengvojižatletika

DSC01925Gegužės 15 dieną iškilmingu atidarymu, su olimpinio deglo nešimu buvo atidarytas LSO lengvosios atletikos čempionatas. Olimpinio deglo nešimo ceremonijoje atstovavo ir mūsų mokyklos specialiojo skyriaus atletas, praeitų metų 50 m. bėgimo čempionas ir kamuoliuko metimo rungties antros vietos laimėtojas Saulius Sadonis.
Šiemet mūsų mokyklą atstovavo 6 atletai: Aleknevičius Kęstutis 6s kl.; Jancevičiūtė Laura 5s kl.; Jancevičiūtė Raminta 6s kl.; Juozaitytė Neringa 5s kl.; Sadonis Saulius 7s kl. ir Šuvalskaitė Viktorija 8s kl. Visi mūsų mokyklos atletai dalyvavo dvejose rungtyse, tai 50 m. ir 200 m. bėgime.

Geriausiai sekėsi S. Sadoniui, kuris 50 m. atstumą savo amžiaus grupėje įveikė trečias, o 200 m. nubėgo pirmas. Toje pačioje amžiaus grupėje V. Šuvalskaitė 200 m. bėgimą įveikė antra. Jauniausiai amžiaus grupei (I gr.) atstovavo dvi mūsų mokyklos 5s kl. mokinės. N. Juozaitytė 50 m. bėgime buvo antra ir 200 m. bėgime taip pat užėmė antrą vietą, o L. Jancevičiūtė tose pačiose rungtyse užėmė abi trečias vietas. Šie mūsų mokyklos mokiniai buvo labai laimingi, puikios nuotaikos turėdami apdovanojimus, tačiau dviem mūsų mokyklos sportininkams truputį pritrūko sėkmės ir jie liko už prizininkų.