DSC 7336Balandžio 29 diena Specialiojo ugdymo skyriaus mokiniams buvo ypatinga. Jie sulaukė didelės staigmenos – į svečius atvyko Prienų ,,TonyBet" krepšinio komanda su treneriu Virginijum Šeškum ir komandos rėmėju Žydrūnu Čerapu. Mūsų skyrius dar niekada nebuvo turėjęs tiek daug įspūdingų, gražių svečių. Vien tik jų apsilankymas, pabuvimas kartu labai pradžiugino mūsų mokinukus.

Prienų krepšinio komanda kartu su savo rėmėju Žydrūnu pas mus atvyko ne tuščiomis – skyriaus mokiniams padovanojo nešiojamą kompiuterį ir 2 krepšinio kamuolius. Šios dovanos iniciatorius – treneris Virginijus. Treneris buvo neseniai lankęsis skyriuje su verslininku A.Guoga tada Virginijus davė žodį sugrįžti ir jį ištesėjo!
Mokyklos direktorė Ilona Balčiukynienė padėkojo svečiams ir padovanojo mokyklos suvenyrų.
Nors iš pradžių vaikai buvo nedrąsūs, net pasimetę, paraudusiais veidukais, vėliau jie jau drąsiau elgėsi mokyklos krepšinio aikštelėje. Kas gi atsisakys įmesti į krepšį, matant patiems krepšinio meistrams? Sportininkai irgi parodė ką jie gali ir moka krepšinio aikštelėje, mes atsidėkojome plojimais. Krepšininkų treneris pakvietė mokinukus ir jų mokytojas į artimiausias varžybas Su džiaugsmu pasinaudosime jų kvietimu.
Krepšininkus išlydėjome su didelėmis viltimis dar jų sulaukti, pabendrauti ir net kartu pažaisti.

DSC_7253.JPG DSC_7284.JPG DSC_7288.JPG DSC_7291.JPG DSC_7301.JPG DSC_7309.JPG DSC_7336.JPG DSC_7366.JPG DSC_7379.JPG