DSC 2018Kiekvienas puikiai suvokiame, jog kūrybiški darbuotojai yra bet kurios organizacijos svarbi varomoji jėga – jie padeda organizacijai nuolat tobulėti ir išlikti konkurencingai rinkoje. Kūrybiškumas didina ir paties darbuotojo pasitenkinimą atliekamomis darbinėmis užduotimis, didina darbo efektyvumą, pakelia nuotaiką, rutininį elgesį paverčia kažkuo nauju..

Mokykloje darbštūs kūrybingi specialistai ypač vertinami už jų gebėjimą puošti aplinką rodos paprastomis, bet kartu netradicinėmis idėjomis. Juk stebuklai negimsta iš nieko - jie surenkami tarsi dėlionė po kruopelytę, po lašelį.
Labai džiaugiuosi specialiojo ugdymo skyriuje moterimis, kurios nuolat puošia aplinką, kurioms rūpi, kaip mes šiandien gyvename ir atrodome. Kiekvieną kartą užėjus į 8-10 specialiaja klasę smagu matyti vis kažką naujo ir gražaus. Mokytoja Aurelija Varanauskienė ir jos padėjėja Kristina Avižienienė nepritrūksta idėjų ir randa laiko atnaujinti klasės aplinkas ir koridoriaus erdves.
Kalėdiniu laikotarpiu labai savitai atrodė ir mokytojos Onos Končienės ir Vidos Petrulionienės klasės. Per langą atskriejusių snaigių įvaizdis ir ryškūs stendai iš karto patraukdavo akį. Vaduojanti mokytoja Dalė Meier irgi paliko savo pėdsaką klasėje. Grįžusią iš sesijos mokytoją Vidą pasitiko malonūs šv. Valentino dienos akcentai.
Mokytoja Daina Miliauskienė yra atsakinga už skyriaus patalpų puošimą, todėl smagu, kad ji ir jos padėjėja Daiva Bubnienė nepritrūksta iniciatyvos ir minčių šventiniais laikotarpiais keisdama ne tik klasės aplinkas, bet ir puošdama mokyklos koridorių.
Dėkojame moterims už gražias idėjas, linkime, kad neišsektų geroji energija, kuri įtraukia ir kitus darbuotojus.
Malonu, kai turime idėjų, kuriomis galime dalintis su visais...

DSC_2012.JPG DSC_2016.JPG DSC_2017.JPG DSC_2018.JPG DSC_2019.JPG IMG_7229.JPG IMG_7230.JPG IMG_7231.JPG IMG_7233.JPG