IMG 6967Kovo 9 dieną vyko didžiausia nuotolinė pamoka Lietuvoje „Mokonomika“. Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos priešmokyklinio ugdymo grupės vaikai, 1-4 klasių mokiniai, Šilavoto ugdymo skyriaus PUG vaikai ir 3-4 klasių mokiniai dalyvavo „Atradėjų“ grupėje.
Šiemet „Mokonomika“ skambino į ateitį! Drauge su įkvepiančiais mokytojais spėliojome ir bandėme kartu suprasti, koks pasaulis mūsų laukia po dešimt, dvidešimt ar trisdešimt metų. Ar liks popierinės knygos? O gal jas rašys dirbtinis intelektas? Kokios profesijos bus paklausios ir kodėl pokyčiams turime pradėti ruoštis jau dabar? Vaikai stebėjo „Prototo“ žaidimą, aktyviai dalyvavo mankštoje su kineziterapeute.

Pamokos vyko tvarumo, pilietiškumo, finansinio raštingumo ir kitomis aktualiomis temomis.
Skambutis į ateitį įvyko! Smagu buvo mokytis kartu su visos Lietuvos mokiniais. Labai džiugu, kad už aktyvų dalyvavimą didžiausioje nuotolinėje pamokoje Lietuvoje „Mokonomika“ vaikai buvo apdovanoti pažymėjimais.
„Mokonomikos“ pamoka prisideda prie UNICEF ir UNESCO rengiamos „Didžiausios pamokos pasaulyje“, kurios tikslas - kurti inovatyvias švietimo priemones, įgyvendinant Jungtinių Tautų darnaus vystymosi tikslus.

IMG_6965.jpg IMG_6966.JPG IMG_6967.JPG IMG_6968.JPG IMG_6969.jpg