20211223 095141Kalėdų metas pripildytas gerumo, švelnumo, maloningumo, jautrumo, tikros meilės, spinduliuojančios šviesos, vidinio tvirtumo, vilties ir tikėjimo žmogaus gerumu ir geresniu pasauliu.
Labiausiai Kalėdų laukia vaikai, jie ir mus, suaugusius, užkrečia ta šventiška ir pakilia nuotaika, nes kartais mes per daug įsisukę į rutiną ar skubėdami, nieko aplink nepastebime. Nepastebime, jog šis laikas yra be galo žavingas!
Tokia šventine nuotaika prasidėjo ugdymosi dienos „Kalėdinis šėlsmas“ organizuojamos ne pamokų metu veiklos. Jos vyko gruodžio 23 dieną Prienų „Revuonos" pagrindinės mokyklos Specialiojo ugdymo skyriuje. Šiai dienai visos klasės ruošėsi iš anksto: apgalvojo, planavo savo veiklą, kad šventinė diena būtų kuo įdomesnė, įsimintinesnė, prasmingesnė. Klasės pasipuošė kalėdinėmis dekoracijomis, mokiniai prisiminė Kalėdų tradicijas ir papročius. Ketvirtadienio rytą skyriuje tvyrojo kalėdinė dvasia: mokiniai, ir darbuotojai buvo pakiliai, šventiškai nusiteikę, pasipuošę. Netrūko šypsenų, linksmų akių, draugiškų žvilgsnių.

Šventinį rytmetį papildė nuostabus mokinių kalėdinis koncertas „Nunersiu snaigių šaliką baltą“.
Visus susirinkusius sveikino mokyklos direktorė Ilona Balčiukynienė, Prienų rajono savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas ir verslininkas Tomas „Lobių skrynios“ vadovas, kuris apdovanojo visus skyriaus mokinius. Už dovanas tariame nuoširdų AČIŪ.

Padovanokime šias Kalėdines dovanas: savo priešams – atleidimą, oponentams – pakantumą, draugams - meilę, vaikams – gerą pavyzdį, visiems pasaulio žmonėms – gerumą!