DSCF5236Kovo 5 dieną Prienų „Revuonos" pagrindinėje mokykloje vyko naujos sporto salės atidarymo ceremonija. Iškilmingai simbolinę juostą perkirpus mokyklos direktorei Ilonai Balčiukynienei, Prienų administracijos direktoriui Algiui Marcinkevičiui ir mero pavaduotojui Egidijui Visockui, į atnaujintą sporto salę sugūžėjo mokyklos mokiniai, mokytojai ir garbingi svečiai.

Įžanginę kalbą tarė ir svečius pristatė direktorės pavaduotoja ugdymui Dalia Skučienė. Kalbėjo mokyklos direktorė Ilona Balčiukynienė. Ji džiaugėsi, kad dabar mokiniai galės sportuoti šviesioje salėje, persirengti patogiuose persirengimo kambariuose. Mokyklos direktorė dėkojo kūno kultūros mokytojams ir jų ruošiamiems mokiniams už puikius sportinius laimėjimus ir vylėsi, kad dėl geresnių sąlygų treniruotis „Revuonos" sportininkai toliau džiugins puikiais rezultatais. Direktorė įteikė du krepšinio kamuolius kūno kultūros mokytojams: Ainorui Vaškiui ir Elenai Bendinskienei. Sveikino gražia proga ir dovanas mokyklos bendruomenei įteikė Lietuvos Respublikos Seimo narys Vytautas Kamblevičius, mero pavaduotojas Egidijus Visockas, administracijos direktorius Algis Marcinkevičius, administracijos direktoriaus pavaduotoja Rima Zablackienė, krepšinio klubo „Prienai" direktorius Aurimas Bartuška, Prienų sporto mokyklos direktorius Audronis Deltuva. Palinkėjimus tarė ir gėles su vaisiais kūno kultūros mokytojams įteikė mokytojos: Zita Ferevičienė, Vytautė Kurtovienė ir Aušra Deltuvienė. Susirinkusių nuotaiką kėlė mokinių, kuriuos ruošė Gina Kareivaitė ir Valė Gustaituenė, šokiai ir dainos.
Šventės kulminacija – draugiškos krepšinio varžybos, kurias žaidė „TonyBet" komandos krepšininkai (Tomas Ramanovskis, Gintaras Kadžiulis, Vaidas Čepukaitis, Artūras Valeika, Žygimantas Janavičius) kartu su „Revuonos" jaunaisiais krepšininkais (Orestu Aleksynu, Adoliu Sinkevičiumi, Pauliumi Zagursku, Algirdu Naravu). Kamuolį išmetė Prienų „TonyBet" vyriausiasis treneris Virginijus Šeškus. „TonyBet" krepšininkai stebino gražiais savo dėjimais į krepšį o revuoniškiai atsakinėjo gražiais tritaškiais. Varžybos baigėsi, nugalėjo draugystė ir vienybė. Po varžybų mergaitės dainavo dainą „Trys Milijonai", mokyklos mokiniai skandavo: „Mes laimėjom", o „TonyBet" ir „Revuonos" krepšininkai įsiamžino nuotraukoje.
Šventės pabaigoje revuoniškiai gavo ir krepšinio kamuolį su visais „TonyBet" krepšininkų autografais.

DSCF5185.jpg DSCF5191.jpg DSCF5194.jpg DSCF5200.jpg DSCF5202.jpg DSCF5203.jpg DSCF5205.jpg DSCF5210.jpg DSCF5212.jpg DSCF5216.jpg DSCF5218.jpg DSCF5221.jpg DSCF5222.jpg DSCF5228.jpg DSCF5234.jpg DSCF5236.jpg