Pamoka9 klasės mokiniai, nagrinėdami temą „Rūgštiniai ir baziniai tirpalai“ nustatinėjo įvairių maisto produktų ir mineralinių rūgščių bei šarmų terpę. Mokiniai turėjo galimybę palyginti, kurių maisto produktų terpė yra rūgštesnė (citrina, acto r., apelsinų sultys, obuolys), kurių neutrali (vanduo), o kurių truputį šarminė (soda, bananas). Gavę rezultatus, diskutavo, kokius gėrimus sveikiau gerti, kokius vaisius kada ir kaip valgyti. Įgytos praktinės žinios padės mokiniams tinkamai atsirinkti pasiūlos gausoje.
Mokiniai, atlikdami eksperimentus, naudojosi ES struktūrinių fondų paramos projekto “Mokyklų aprūpinimas gamtos ir technologijų mokslų priemonėmis” gautomis cheminiams eksperimentams atlikti reikalingomis priemonėmis.

Kalendorius

2024 gegužės mėn.
Sav.PATKPŠS
1812345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
222728293031

1 klasės pamokų laikas

PamokaLaikas
1 08:00–08:35
2 08:50–09:25
3 09:40–10:15
4 10:30–11:05
5 11:35–12:10

2-10 klasių pamokų laikas

PamokaLaikas
1 08:00–08:45
2 08:50–09:35
3 09:40–10:25
4 10:30–11:15
5 11:35–12:20
6 12:40–13:25
7 13:30–14:15