4Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos mokiniai - aktyvūs įvairių muzikinių pojektų dalyviai. Paskutiniai du balandžio šeštadieniai buvo labai linksmi ir kūrybiški.
Balandžio 9 d. revuoniškiai Eimantas Prūsaitis (1 kl.), Julius Baranauskas (1 kl.), Augustė Mažeikaitė (1 kl.), Gabija Matuizaitė (4 kl.), Silvija Kazlauskaitė (3 kl.), Dainteta Deleckytė (3 kl.), lankantys Prienų meninio lavinimo studijos „Ramunėlė“ užsiėmimus, vyko į Marijampolės kultūros centrą, kuriame buvo filmuojamas televizinis projektas „KOTITA ir draugai 2016“ . Renginys buvo skirtas choro studijos „KOTITA“ vadovės Rasos Burinskienės kūrybinės veiklos 30-mečiui paminėti. Renginyje dalyvavo geriausi „KOTITA“ studijos draugai, tarp kurių buvo ir žymių Lietuvoje atlikėjų: VšĮ ,,Pramogų karalystė”, Astos Pilypaitės dainavimo studija ir Asta Pilypaitė, grupė HIT, grupė ,,E.G.O.“, Elektrėnų kultūros centro vaikų pop choras „Saulės spinduliai“ ir grupė ,,DAR“ ir kiti... Revuoniškiai su kitais Prienų meninio lavinimo studijos „Ramunėlė“ mažaisiais dainininkais didžiojoje scenoje atliko dainą „Mamai“ kartu su grupe HIT. Renginį vedė šmaikštūs televizijos vedėjai Beata Tiškevič ir Dominykas Vaitiekūnas. Koncertas yra skiriamas Motinos dienai, todėl televizijos žiūrovai jį galės išvysti LRT kanalu per Motinos dieną. Koncerto dalyviai labai dėkoja mokyklos bendruomenei už palaikymą ir suteiktą paramą.

Kitas balandžio savaitgalis - 15 diena buvo svarbus dviems revuoniškėms – Vytautei Radzevičiūtei (6 kl.) ir Gabijai Stankevičiūtei (5 kl.), kurios išbandė savo kaip solisčių jėgas pirmajame tarptautiniame muzikos festivalyje – konkurse „Rising star“ (mokytoja Reda Černiauskienė). Sveikiname merginas užėmusias savo amžiaus kategorijoje II ir III vietas.
Kiekvienas išėjimas į sceną su mikrofonu rankoje yra tarsi naujas iššūkis, ugdantis ne vien vokalinius įgūdžius, bet ir sugebėjimą tramdyti jaudulį, emocijas, nugalėti scenos baimę. Džiaugiamės „Revuonos“ pagrindinės mokyklos mokiniais, kurie eina drąsiai šiuo keliu mažais mažais žingsneliais vedančiu į didžiąją sceną...

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg