1Gegužės 23 dieną Prienų ,,Revuonos“ pagrindinės mokyklos ketvirtos klasės mokiniai lankėsi Vilniuje. Mokiniai aplankė Vilniaus Šv. Stanislovo ir Šv. Vladislovo arkikatedrą baziliką. Katedros požemiuose apžiūrėjo saugomus archeologinius radinius, karalių mauzoliejų, Šv. Kazimiero koplyčią. Vėliau- pietūs ir pasivaikščiojimas Bernardinų sode.
Po pietų vaikai pėsčiomis keliavo į Vilniaus energetikos ir technikos muziejų. Vilniaus energetikos ir technikos muziejuje pradinukai dalyvavo edukacinėje programoje ,,Iliuzijos- mokslas, mistika ar apgaulė“.

Vėliau mažieji turistai užkopę ant Trijų kryžių kalno grožėjosi Vilniaus panorama. Pasigrožėję miestu skubėjome į Vilniaus TV bokštą- aukščiausią statinį šalyje. Tv bokštas sužavėjo visus. Pradinukai galėjo gėrėtis „Paukščių tako" apžvalgos aikštelėje ,,atsivėrusiais“ įspūdingais sostinės vaizdais, valgyti ledus ir pasidaryti ,,asmenukę“.
Po valandos jau leidomės keliu link Prienų. Pakeliui užsukome į netoli Aukštadvario esančią unikalią „Velnio duobę“. Buvo smagu pabėgioti ir palenktyniauti „Paslapčių taku“.
Išvykos metu daug sužinojome, daug pamatėme, patyrėme daug gerų ir malonių įspūdžių.

1.jpg 10.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg