×

Įspėjimai

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: [ROOT]/images/MM-2018-2019/2018-taikomosios-dailes
Spausdinti

IMG 20181022 105640Spalio 22 dieną 9 klasės mokiniai per integruotas technologijų pamokas, lydimi mokytojų V. Glaveckienės ir R. Uleckienės, išvyko į Kauno taikomosios dailės mokyklą susipažinti su profesijomis, kurias galima įsigyti šioje mokykloje. Kadangi devintos klasės mokiniai jau galvoja apie savo ateitį, ši išvyka jiems gera proga ne tik iš arčiau susipažinti su įvairiomis specialybėmis, bet gal ir išsirinkti būsimą profesiją. Berniukus ir dalį mergaičių domino juvelyrikos profesija, kur galėjo artimiau susipažinti dalyvaudami edukacinėje programoje ir gamindami po papuošalą. Kita mokinių grupė dalyvavo kompiuterinio dizaino edukacinėje programoje ir kompiuterinės programos pagalba kūrė koliažus.

Mokiniai turėjo galimybę apsilankyti visą mokyklą ir susipažinti su šioje mokykloje ruošiamomis profesijomis. Taip pat aplankėme mokyklos muziejų, kuriame kaupiami buvusių mokinių baigiamieji darbai. Kauno taikomosios dailės mokyklos atstovė Ada, lydėjusi mokinius, ne tik plačiai papasakojo apie mokyklą ir profesijas, bet ir atsakė į iškilusius klausimus. Tikimės, kad atėjus laikui rinktis profesiją, devintokai prisimins šią kelionę ir galės tinkamai pasirinkti.
Dėkojame mokyklos direktoriai už suteiktą galimybę nemokamai nuvykti į Kauno taikomosios dailės mokyklą patogiu 1000-uoju mokyklos autobusu.