Prienų ,, Revuonos" pagrindinės mokyklos 40 mokinių, paraginti įvairių dalykų mokytojų, dalyvavo respublikiniame edukaciniame konkurse ,, Olympis 2015" rudeninėje sesijoje. Šio konkurso tikslas – skatinti mokinių mokymosi motyvaciją, sudominti mokinius mokomuoju dalyku bei paįvairinti mokymosi procesą.
Šio konkurso metu mokiniai atliko 165 testų iš 9 mokomųjų dalykų. Iš visų atliktų testų mokiniai gavo 98 diplomus.

Mokomuosius dalykus mokiniai rinkosi patys. Dauguma mokinių pasirinko po 4 arba 9 mokomuosius dalykus.Jauniausi šio konkurso dalyviai buvo 3b klasės mokiniai kurie sėkmingai atliko testus , o Silvija Kazlauskaitė iš matematikos surinko maksimumą taškų tai yra 100 procentų. Labai sėkmingai pasirodė ir kiti mokiniai tai yra 7 kl. mokinys Simas Ferevičius, kuris iš 469 fizikoje dalyvavusių mokinių, respublikoje yra trečias, o 7kl. mokinė Miglė Damynaitė penkiolikta. Sėkmingai sudalyvavo ir 10 kl. mokinė Aistė Sorakaitė, kuri iš 791 matematikoje dalyvavusių mokinių yra septinta. 8 kl. mokinys Povilas Damynas iš 706 fizikoje dalyvavusių mokinių yra dvyliktas.
Labai džiaugiamės savo mokinių pasiektais rezultatais. Iš viso gavome 17 pirmo laipsnio diplomų su medaliais. Medalius gauna dalyviai, kurių rezultatas „geriau už" yra daugiau, nei 95%( „Geriau už" - kiek procentų Lietuvos mokinių aplenkė dalyvis.). 16 mokinių gavo I laipsnio diplomus; 29 mokiniai II laipsnio diplomus; 23 mokiniai III laipsnio diplomus.

Dėkojame mokytojams, organizavusiems mokinių dalyvavimą edukaciniuose konkursuose „Olympis"

Attachments:
Download this file (Konkurso rezultatai.pdf)Konkurso rezultatai.pdf[ ]69 kB