Spausdinti

IMG467Tokia buvo šių metų technologijų olimpiados tema. Olimpiada jau ne pirmi metai vyksta Prienų „Žiburio" gimnazijoje. Šiais metais į olimpiadą atvyko gausus būrys rajono gimnazijų, vidurinių ir pagrindinių mokyklų atstovų būrys (30 dalyvių). Kaip ir dailės olimpiadoje, jie atsivežė namų darbą ir darbo fragmentą atliko olimpiados metu. Mokiniai buvo vertinami trijose amžiaus grupėse: tarp 7-8, 9-10, 11-12 klasių.

Mūsų mokyklai atstovavo technologijų mokytojos Vilmos Glaveckienės vadovaujami 7a klasės mokiniai Augustė Burbaitė, Erikas Mažeika ir mokytojos Rasos Uleckienės- 9a klasės mokinė Jovita Radzevičiūtė. Augustė ir Erikas pasirinko konstrukcinių medžiagų technologijas ir kūrė darbus iš medienos. Jovita atliko darbą, panaudodama siuvimo technologijas.

Įvertinus mokinių darbus, mūsų mokiniai neliko nepastebėti. Augustė užėmė pirmąją vietą, Jovita- antrąją. Džiaugiamės šiomis kūrybingomis ir darbščiomis mergaitėmis, nes technologijų darbai reikalauja ypatingai daug kantrumo, atidumo, gebėjimo dirbti sudėtingomis technologijomis. Erikui linkime nenusiminti ir sukaupus patirtį olimpiadoje dalyvauti sekančiais metais.

IMG448.jpg IMG449.jpg IMG454.jpg IMG460.jpg IMG462.jpg IMG467.jpg IMG468.jpg IMG469.jpg IMG471.jpg