DSC 0151Kovo 12 dieną Prienų „Revuonos" pagrindinės mokyklos dešimtos klasės mokiniai buvo pakviesti į Kauno teritorinės darbo biržos Prienų skyrių, kur vyko Karjeros diena- kontaktų mugė „Dirbk ir gyvenk Lietuvoje". Šiuo tikslu darbdaviams buvo sudaryta galimybė bendrauti su darbo ieškančiais ar profesijas besirenkančiais asmenimis, pristatyti savo įmonių veiklas, darbo sąlygas įmonėse, laisvas darbo vietas bei profesijas, kurių atstovų jiems labiausiai reikia. Renginyje dalyvavo medienos apdirbimo uždaroji AB „GKF", siuvimo įmonė „Terina", IKI prekybos tinklo „Palink" bei UAB „Findep" atstovai.

UAB „Findep" specialistų komanda sukaupę ypač didelę verslo planų rengimo patirtį, todėl pasiūlė savo paslaugas norintiems kurti savo verslą ir pasirinktai sričiai sukurti didžiausią abipusią naudą. „Findep" atstovai ypatingą dėmesį skiria strateginių tikslų formavimui, finansinei analizei ir prognozėms, bei rinkos analizei ir pasirinkto verslo paklausos tyrimams.
Mūsų mokyklos mokiniai kėlė probleminius klausimus, dalyvavo diskusijose su firmų atstovais, domėjosi nepilnamečių įsidarbinimo vasaros sezonu galimybėmis.

DSC_0133.JPG DSC_0139.JPG DSC_0140.JPG DSC_0142.JPG DSC_0144.JPG DSC_0148.JPG DSC_0151.JPG DSC_0154.JPG