Spausdinti

IMG 7369Gimtadienį visi švenčia savaip. Vieni nori didelio pokylio su daug svečių ir dovanų, kad turėtų kuo pasigirti, kiti mėgsta pažymėti savo gimtadienį kukliai - tik su artimiausiais žmonėmis. Ir tik nedaugelis savo gimtadienio proga dovanoja dovanas kitiems. Tiems, kuriem labiausiai jų reikia.
Prienų krašto ir Birštono laikraštis „Naujasis gėlupis" savo 15 metų gimtadienį atšventė netradiciškai.
Redakcijos darbuotojai dažnai girdėjo klausimą – kada bus mūsų gimtadienio furšetas. Deja, visus teko nuvilti. „Naujasis gėlupis" visada su mielu noru organizuoja įvairius konkursus ir jų nugalėtojams dalina dovanėles. Redakcija mieliau pati dovanoja dovanas, negu jas gauna. Todėl ir šį gimtadienį laikraštis išliko ištikimas sau ir garsiai paskelbė: Dovanas teiksime mes!

Didžiausią dovaną šiemet nusprendė įteikti vaikams, kurie jos neprašo ir nesiskundžia jos negavę. „Naujasis gėlupis" savo 15 gimtadienio proga dovanas įteikė mums, Prienų „Revuonos" pagrindinės mokyklos Specialiojo ugdymo skyriaus vaikams.
Labai džiaugiamės savo klasių metodines priemones papildę lavinamaisiais kilimėliais, kurių pagalba galima lavinti smulkiuosius pirštų raumenis ir segiojimo įgūdžius.
Specialiosios klasės gavo magnetinių trupmenų rinkinį, kurio pagalba lengviau suvoksime kas gi yra tos trupmenos.
Muzikos mokytoja gavo muzikinį instrumentą, apie kurį seniai svajojo ir daba mokinių pasirodymai bus įdomesni.
Skyriaus koridorius netrukus papuoš raudoni ir mėlyni sėdmaišiai, aptraukti dirbtina oda. Bus patogu atsisėsti ir lengva valyti.
Labai džiaugiamės savo rėmėjų dovanomis ir nuoširdžiai dėkojame visų vaikų vardu. Tegu Jums grįžta tiek, kiek atiduodate kitiems.

DSC_0829.JPG IMG_7366.JPG IMG_7367.JPG IMG_7368.JPG IMG_7369.JPG P4020041.JPG