Spausdinti

1Lapkričio mėnesio 18–29 dienomis Prienų ,,Revuonos“ pagrindinės mokyklos specialioji pedagogė Daina Miliauskienė kartu su 2 klasės mokiniais, jų mokytoja Neringa Matuiziene ir padėjėja Danguole Šalčiuviene dalyvavo respublikiniame mokyklų projekte ,,Draugas draugui“, kurį organizavo Klaipėdos miesto pedagogų švietimo ir kultūros centras ir Klaipėdos miesto mokyklų logopedų ir specialiųjų pedagogų metodinis būrelis. Projekte dalyvavo dalyvavo 16 įstaigų, 22 specialistai ir mokytojai, 103 mokinukai.
Projekto organizatoriai „suporavo“ dalyvius ir persiuntė „poros“ kontaktus. Mūsų partneriais ir naujais draugais tapo Šilutės rajono Vainuto gimnazijos Katyčių skyriaus mokiniai. Jie mums, o mes jiems sugalvojome ir siuntėme užduotėles elektroniniu paštu. Paštomatu išsiuntėme siurprizą - pačių pintas draugystės apyrankes. Ir iš jų gavome dovanų – mokinukų gamintas pieštukines ir žvakides. Vaikai labai džiaugėsi netikėta staigmena.

Svarbiausią užduotį atlikome Tarptautinę Draugo dieną–lapkričio 29 ir išsiuntėme organizatoriams, iš kurių gavome padėkas ir nuoširdžius sveikinimus.
Tieskime rankas draugystei!

1.jpg 2.jpg IMG-0694.jpg IMG_0701.jpg IMG_0704.jpg IMG_0706.jpg image_50731521.JPG