Spausdinti

Prienų „Revuonos“ pagrindinėje mokykloje 2022-06-07 vykoŠeimų šventė – turnyras. Pagrindinis šventės tikslas - suburti mokyklos bendruomenę, smagiai praleisti laiką kartu, išbandyti jėgas sportinėse rungtyse. Estafečių ir futbolo aikštelę užplūdo azartiškai ir linksmai nusiteikę vaikai ir jų tėveliai.
Šventėje dalyvavo 24 komandos. Šeimų komandas sudarė 3 šeimos nariai, kurie dalyvavo estafečių rungtyse, žaidė mažąjį futboliuką. Estafečių rungtyse teisėjavo Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos fizinio ugdymo mokytojas Ainoras Vaškys, Prienų kūno kultūros ir sporto centro lengvosios atletikos trenerė Kristina Kuzmickienė. Mažajam futboliukui teisėjavo Prienų kūno kultūros ir sporto centro futbolo treneris Tomas Jonyka ir Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos fizinio ugdymo mokytojas Dalius Juodsnukis. Šventės pabaigoje buvo išrinktos šešios šauniausios šeimų komandos, tai Laukaičiai, Vincekai, Jaruševičiai, Večerskai, Moisejevai, Bartusevičiai. Jie buvo apdovanoti krepšinio kamuoliais. Visos šeimos buvo apdovanotos Šeimų šventės - turnyro rėmėjų įsteigtais prizais - saldžiosiomis dovanėlėmis. Mokyklos direktorė Ilona Balčiukynienė šeimoms įteikė Padėkas ir medalius.

Nuoširdžiai dėkojame šios šventės rėmėjams: Prienų raj. savivaldybės Mero pavaduotojai Loretai Jakinevičienei, Prienų raj. savivaldybės Tarybos nariams Aušrai Deltuvienei ir Cezarui Pacevičiui, Birštono mineraliniam vandeniui ir Ko, MokyklosTarybos pirmininkei Editai Ramanauskienei. Dėkojame ir Šeimų šventės organizavimo darbo grupei, be kurios pastangų nebūtų šventė įvykusi.
Labai džiaugiamės, kad šventė sulaukė tokio didelio tėvelių susidomėjimo, džiaugsmo ir azarto. Dėkojame visiems bendruomenės nariams, kuriems rūpi sportas, sveikata ir buvimas kartu. Dėkojame už gražią šventę visiems dalyvavusiems, džiaugiamės ir didžiuojamės šaunia bei sportiška mokyklos bendruomene.