image 50440449Zumba - tai linksmos ir energingos treniruotės, kurių metu vaikai atlieka nesudėtingas (jų amžiui pritaikytas) šokių choreografijas skambant muzikos ritmams: Merengue, Salsa, Cumbia, Reggaeton, Hip hop ir kt.
Zumba treniruotės yra labai naudingos ir efektyvios. Tyrimai rodo, kad vaikai lieka sužavėti linksma muzika ir judesio galia, kuri turi teigiamą poveikį vaiko sveikatai. Tai puiki proga ne tik šokti, sportuoti, bet ir nuotaikingai praleisti laiką žaidimo forma. Tegul vaikai būna aktyvūs ir išreiškia save šokyje! Juk nieko nėra geriau už vaiko veide švytinčią šypseną!

Kviečiu tave prisijungti šokti kartu ir išmoksi daug smagių choreografijų, dalyvausi „Europos sporto savaitėje“, „Vėjo malūnėlių festivalyje“ ir kt. renginiuose.
Joga - tai gyvenimo mokslas, padedantis pažinti save ir atrasti santaiką su aplinkiniu pasauliu. Nuosekli jogos praktika atveria išminties, žinių kelią, leidžia pamatyti reiškinių įvairovės vientisumą ir gyvenimą padaro harmoningą. Vaikų jogos užsiėmimų privalumai: dėmesys fiziniam ir emociniam intelekto lavinimui, kūrybiškumo skatinimas per žaidimą; pozityvus požiūris į vaiką ir jo kūrybą, protinio aktyvumo ir kūrybinio mąstymo lavinimas.
Kviečiame tave prisijungti ir atsipalaiduoti skambant „Mėnulio būgno“, dainuojančių dubenėlių, „Koshi“ varpelių melodijoms.

image_50440449.JPG image_50443009.JPG image_50449153.JPG image_50455041.JPG image_67190785.JPG image_67531777.JPG