Spausdinti

20201216 141145Jau septintoji, tradicinė padėkos šventė „Gerumo paukštė“, gruodžio 17 d. popietę „Revuonos‘‘ pagrindinėje mokykloje vyko netradiciškai - nuotoliniu būdu.
Vėl baigiasi metai. Niūrus ir drėgnas lapkritis užleido vietą paskutiniam metų mėnesiui, gruodžiui. Sunku aprėpti, nors paprasta prisiminti, šiemečius sukrėtimus, nuostolius ir netektis, iššūkius ir naujoves. Tarsi beprecedentė įvykių ir reiškinių virtinė. Už gerus darbus norisi padėkoti kiekvienam. Kiekvienais metais padėkojame ir gerumo paukšte apdovanojame vis kitus žmones – už jų rūpestį, nuoširdumą, idėjų palaikymą. Visus metus šalia matome, jaučiame tuos, dėl kurių galime džiaugtis geresniu ir jaukesniu gyvenimu mokykloje. 2020 m. išrinktos šios nominacijos ir apdovanoti nominantai : Metų naujokas – Jurgitai Mučekienei, Gražinai Bokūnaitei Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos specialiojo ugdymo skyrius; Metų „Teams“ konsultantas – Rasai Alaburdienei; Metų „Teams“ sėkmingiausias naujokas – Vidutei Kuzmauskienei; Metų paslaugiausias, teikiant pagalbą mokiniams – Laimai Vaitkūnienei; Metų paslaugiausias, aprūpinant techniniais resursais – Mindaugui Rukui; Metų paslaugiausias Covid pandemijos metu – Daivai Kazlauskaitei.

Advento metas – tai laikas, kupinas laukimo, kviečiantis į rimtį ir susikaupimą, primenantis, kad žmogus gyvas tik veikloje. Ir tik per tikėjimą, nuolat judėdamas ir gerus darbus darydamas, tobulindamas save, augdamas dvasia, skleisdamas aplink save meilę ir gėrį, gali pajusti pilnatvę...

20201215_140241.jpg 20201216_141145.jpg paukste-gele-gera.jpg