10a1Kada gauni dovaną, pilnėja tavo delnai.
Kada duodi ją kitam - pilnėja tavo širdis.
Tad pripildykime savo širdis gerumu, meile, tikėjimu!

Šiais šventiniais palinkėjimais prasidėjo menų ir technologijų netradicinio ugdymo diena „Kalėdų belaukiant“. Pirmosios sinchroninės pamokos metu 5 – 10 klasių mokiniai buvo supažindinti su netradicinio ugdymo dienos programa. Paskelbtos užduotys buvo diferencijuojamos, mokiniai galėjo pasirinkti kurią užduotį atlikti, pagal turimas namuose priemones, dažus ir įrankius, poreikį. Naudodami spalvotą popierių, žurnalo lapus ar kt. lankstė eglutės formos origamį. Kiti mokiniai gamino karnavalo kaukę arba domino, panaudodami storesnį kartoną, žurnalo ar sąsiuvinio viršelio popierių. Trečioji užduotis buvo skirta papuošti eglutę, sukurti kalėdinę eglutės girliandą. Ketvirtosios pamokos metu mokiniai susitiko su klasės vodove, apsitarti kaip sekėsi ir paskirti atsakingus už kūrybinių darbų nuotraukų koliažo ar filmuko kūrimą.

Sulaukę koliažų ir filmukų menų ir technologijų mokytojos, bei klasių vadovės džiaugėsi mokinių kūrybingumu ir išradingumu, kuriant kalėdines dekoracijas ir kaukes, jų iniciatyvumu, kuriant nuotraukų koliažus ir filmukus. Iš mokinių atsiųstų koliažų žvelgė besišypsantys veidai, sklido šiluma iš namų aplinkoje fotografuotų kūrybinių darbų nuotraukų. Tikimės, kad šios pamokos padės kurti jaukią aplinką namuose, padės suvokti, kaip smagu dovanoti rankų darbo dovanėles artimiesiems.
Dėkojame mokiniams, jų dalykų mokytojams, klasių vadovams už puikų bendradarbiavimą šios netradicinės dienos metu ir kviečiame pasidžiaugti mokinių nuotraukomis, bei sukurta artėjančių švenčių nuotaika namuose.
Gražių artėjančių švenčių!

8a klasės darbas

10a1.jpg 10a2.jpg 10b.jpg 5a1.jpg 5a2.jpg 5b1.jpg 5b2.jpg 5b3.jpg 6a.jpg 6b.jpg 6b1.jpg 6b2.jpg 7b.jpg 8a1.jpg 8a2.jpg 8b.jpg 9a.jpg 9b.jpg

Attachments:
Download this file (7a.pptx)7a klases mokiniu darbai.pptx[ ]13677 kB