IMG 8522Kaip ir kiekvienais metais, tęsiasi graži tradicija pasikviesti Prienų lopšelio-darželio „Pasaka” būsimų priešmokyklinių grupių mokinius susipažinti su Prienų „Revuonos“ pagrindine mokykla. Šiemet atvyko į svečius ir Prienų lopšelio-darželio „Saulutė“ būsimi priešmokyklinukai.
2019 m. kovo 19 d. ir 20 d. sulaukėme svečių: Prienų lopšelio-darželio „Pasaka” vaikučių, lydimų savo auklėtojų Astos Rauluševičienės, Jūratės Černiauskienės, Loretos Bendinskienės, Antaninos Dragūnienės, Vidos Radauskienės, mokytojo padėjėjos Sonatos Sabaliauskienės ir Prienų lopšelio-darželio „Saulutė“ vaikučių, kuriuos palydėjo auklėtoja Jolanta Juodsnukienė. Mūsų mažieji svečiai nekantarvo susipažinti su Prienų „Revuonos” pagrindine mokykla.

Pasitikome vaikučius, kurie susipažino su būsima priešmokyklinio ugdymo mokytoja Daiva Jonykiene ir būsima pirmokų mokytoja Virginija Abramavičiene. Mokytojos palydėjo vaikus pas mokyklos dailės mokytoją metodininkę Aušrą Deltuvienę, kuri vaikučius supažindino su moliu, mokė juos lipdyti. Vėliau mažyliai apsilankė sporto salėje, kurioje žaidė įvairias estafetes, lavino judesius. Puikią mankštą su būsimais priešmokyklinukais atliko ir pradinių klasių mokytoja Vida Dubikovienė. Pasportavę vaikai lavino loginį mąstymą žaisdami ant interaktyvių grindų „Funtronic”. Išbandė jėgas ir prie kompiuterinių žaidimų consoles. Susitikimui baigiantis visi priešmokyklinukai buvo apdovanoti mokyklos direktorės Ilonos Balčiukynienės padėkomis ir saldžiaisiais medaliais.
Ačiū lopšelių-darželių „Pasaka” ir „Saulutė” auklėtojoms, darželių administracijai už bendradarbiavimą, už suteiktą galimybę pažinti Prienų „Revuonos” pagrindinę mokyklą.

IMG_8522.JPG IMG_8548.JPG IMG_8553.JPG IMG_8570.JPG