IMG 2340L ietuvos vėžio asociacija „Paguoda““ įkurta 1993m., vienijanti onkologinėmis ir hematologinėmis ligomis sergančių vaikų tėvus, globėjus, medicinos darbuotojus ir visus geros valios žmones, skelbia Gerojo lašelio dieną, skirtą atkreipti dėmesį į vėžiu sergančius vaikus ir juos palaikyti. Mes, Prienų pagrindinės „Revuonos“ mokyklos bendruomenė, įprasmindami mokyklos 100 metų jubiliejų, jungiamės prie akcijos. Nors negalime negalime išgydyti ligos, bet galime skirti po nedidelę auką - lašą gerumo, kuris prisidės prie laisvalaikio erdvių „Santaros” klinikoje įrengimo. Suprantame, kad vaikas ligoninėje nesijaučia kaip namuose, todėl norime padėti įrengti edves, kad jos būtų jaukios ir primintų namus...

Gegužės 24 dieną mokyklos bendruomenė rinko aukas, kalbėjo apie onkologines ligas, dainavo įkvepiančias dainas ir siuntė geriausius linkėjimus savo sergantiems bendraamžiams. Akcijos veiklas įamžinome video klipe, kurį talpinsime internetinėje erdvėje. Surinktos lėšos bus pervestos į “Paguodos” sąskaitą.
Akcijos organizatoriai nuoširdžiai dėkoja visiems, kurie neliko abejingi ir prisidėjo gerumo lašu prie sergančių vaikų šypsenų gimimo.

IMG_2301.JPG IMG_2304.JPG IMG_2309.JPG IMG_2315.JPG IMG_2317.JPG IMG_2319.JPG IMG_2325.JPG IMG_2340.JPG