×

Įspėjimai

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: [ROOT]/images/MM-2017-2018/2017-vytauto-krepšininkai

IMG 64222017 m. gruodžio 7 d. Prienų "Revuonos" pagrindinėje mokykloje vyko susitikimas su LKL žaidėjais. Renginį vedė Prienų-Birštono "Vytautas" komandos sporto direktorius Vilius Vaitkevičius. Susitikime dalyvavo beveik visi komandos "Vytautas" žaidėjai ir jų treneriai. Renginio metu mokiniams buvo suorganizuota viktorina, kurios nugalėtojai buvo apdovanoti prizais: bilietais į varžybas "Vytautas" - "Lietkabelis" ir "Vytautas" - "Žalgiris" bei komandos sportiniais marškinėliais. Mokiniai turėjo galimybę savo mėgstamų sportininkų paklausti norimų klausimų su jais gyvai pabendrauti bei nusifotografuoti.

Baigiantis pirmąjai susitikimo daliai komandos treneris Virginijus Šeškus mokyklai įteikė krepšinio kamuolį su visų komandos žaidėjų parašais, o mokyklos direktorė Ilona Balčiukynienė padėkojo svečiams už puikų renginį.Labai smagu, kad komandos "Vytautas" treneris Virginijus Šeškus ir antrasisi treneris Marius Leonavičius bei žaidėjas Gediminas Maceina yra buvę Prienų "Revuonos" pagrindinės mokyklos auklėtiniai.

Antroji renginio dalis vyko mokyklos sporto salėje. Krepšininkai kartu su mokiniais atliko mankštą, o po to dalyvavo baudų metimo varžybose. Buvo puiki diena, suteikusi daug naujų žinių ir gerų emocijų, kurias be mūsų mokyklos bendruomenės narių kartu stebėjo ir žiniasklaidos atstovai iš "Krašto vitrinos" ir laikraščio "Gyvenimas".