IMG 27892017 m. rugsėjo 6 d. Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos priešmokyklinukus aplankė Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Prienų rajono policijos vyresnioji tyrėja Ina Raškevičiene.
Tyrėja papasakojo, kaip reikia elgtis gatvėje, kaip naudotis transporto priemonėmis, kam reikalingi saugos diržai, atšvaitai, kaip juos nešioti, kad būtum matomas tamsiuoju paros metu. Ne tik vaikai, bet ir suaugusieji turi nešioti atšvaitus, taip rodydami mūsų mažiesiems puikų sektiną pavyzdį. Mokiniams labai patiko filmukai, kuriuose šunelis Amsis pataria, ką daryti, jeigu pakliūni į bėdą, jeigu pastebi, kad pas kaimynus apsilankė vagys, arba kaip elgtis, jeigu skambina telefoniniai sukčiai. Sužinojome nuo kiek metų galima vairuoti dviratį, mopedą. Kokios gresia baudos ir kam tenka atsakomybė už nepilnamečių nepriežiūrą.
Dėkojame Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Prienų rajono policijos vyresniajai tyrėjai Inai Raškevičienei už puikias dovanėles padovanotas Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos priešmokyklinės grupės vaikams.

IMG_2778.JPG IMG_2781.JPG IMG_2782.JPG IMG_2784.JPG IMG_2785.JPG IMG_2786.JPG IMG_2787.JPG IMG_2789.JPG