Spausdinti

IMG 3247Posakis „viščiukus skaičiuosim rudenį“ mokyklai visai netinka. Mokykloje visi metų darbo rezultatai suvedami pavasariais. Kiekvienų mokslo metų pabaigoje yra vedami trimestrai, metiniai, skaičiuojamos praleistos pamokos, apžvelgiama dalyvavimas įvairiuose konkursuose, olimpiadose ir kituose užklasiniuose bei užmokykliniuose renginiuose.
Mūsų mokykloje skiriamas didelis dėmesys asmenybės augimo skatinimui. Viena iš formų – mokinių apdovanojimas padėkomis bei suvenyrais mokslo metų pabaigoje. Mokslo metų užbaigimo šventės – ko gero vienos iš labiausiai laukiamų ir jaudinančių dienų kiekvienam moksleiviui. Kaip ir kiekvienų mokslo metų pabaigoje direktorė pasidžiaugia rezultatais, padėkoja mokiniams ir linki nesustoti siekiant aukštumų. Šių mokslo metų pabaigoje geriausiai besimokantiems mokiniams buvo sukurtos naujos padėkos ir mokyklos ženkliukai. Buvo apdovanoti ir geriausiai mokyklą lankiusieji mokiniai. Baigusiems pradinę mokyklą buvo įteikti pradinio ugdymo išsilavinimo pažymėjimai, o vyriausiems - dešimtokams– pagrindinio ugdymo baigimo dokumentas.

Labai smagu, kad šventės metu mokiniai galėjo pamatyti D. Aldakausko kolekciją „Lino žiedai“, kuri šių metų „Avangardo“ festivalyje pelnė 3 vietą.
Dėmesys kiekvienam vaikui, jo pastebėjimas ir paskatinimas – ko gero vienas iš efektyviausių būdų parodyti vaikui, koks jis svarbus ir ypatingas, auginti jį, mokyti pasitikėti savimi ir padėti ruoštis gyvenimui...

IMG_3178.JPG IMG_3185.JPG IMG_3187.JPG IMG_3198.JPG IMG_3212.JPG IMG_3233.JPG IMG_3247.JPG