IMG 0846Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Studentų atstovybė organizuoja renginį-konkursą „Talentų akademija“, kurio metu studentai aplankys dešimt skirtingų mokyklų, įsikūrusių mažuos miestuose /miesteliuose, ir surengs jose trumpą pasirodymą, bei kvies ir pačius moksleivius parodyti savo įvairiausius talentus.
Džiaugiamės, kad mūsų mokykla buvo atrinkta ir kovo 23 dieną “Talentų akademija” praūžė ir mūsų mokykloje. Tai renginys, kuriame moksleiviai turėjo galimybę gyvai pamatyti profesionalų atlikimą, ir patys pademonstravo savo talentus smagiame „talentų šou“ tipo renginyje.

Renginį pradėjo jaunučių ansamblis su daina “Rojaus obuoliukai”, “Dainos” teatras suvaidino spektaklį “Baltakaklė”,Emilija Mitrulevičiūtė svaigino klausytojus smuiku atliekama Vivaldžio melodija. Augustas Kuzminskas stebino akordeonu atliekamu “Tango”, Morta Žuklytė skaitė savo kūrybos eilėraštį. Pirmokė Austėja Belenavičiūtė dainavo L. Remeikienės dainą “Neklaužados lėlytės”, o Meninio lavinimo studijos merginos išjudino publiką savo daina “Noriu šokti”. Jaunieji menininkai Danielius Aldakauskas, Viktorija Bieliauskaitė, Agnė Stravinskaitė demonstravo savo kūrybos darbus. Gabija Stankevičiūtė ir Vytautė Radzevičiūtė atliko aranžuotą lietuvių liaudies dainą “Teka teka skaisti saulė”. Pasirodymus baigė mokytoja Ramunė Liutvynskienė su mokine Austėja Belenavičiūte, dainuodamos naują dainą “Aš galiu”.
Šiame konkurse, nebuvo skirstomos atskiros prizinės vietos dalyviams, bet bus apdovanota viena pati talentingiausia mokykla kuriai atiteks pagrindinis prizas – kelionė į Vilnių, ekskursija po šį miestą ir Lietuvos muzikos ir teatro akademiją, nauji įspūdžiai, kultūrinės patirtys, koncertai.
Džiaugiamė sudalyvavę projekte, skatinančiame atskleisti mokinių talentus ir laikome suspaudę kumščius, tikėdamiesi laimėti.

IMG_0821.JPG IMG_0835.JPG IMG_0838.JPG IMG_0846.JPG IMG_0859.JPG IMG_0861.JPG IMG_0868.JPG IMG_0875.JPG IMG_0889.JPG IMG_0906.JPG IMG_0914.JPG IMG_0918.JPG