Spausdinti

DSC 0395Mūsų mokyklos dešimtokai mokytojus, tėvelius, devintokus ir kitus svečius kvietė pažiūrėti „Revuonos" televizijos tiesioginio eterio laidą „Šimtas dienų". Tiek susirinko žiūrovių, kad vos visi tilpo mažoje, bet jaukioje mokyklos aktų salėje, kurią puošė devintokai kartu su mokytojomis Rasa Uleckiene ir Tatjana Mačiuliene.

Šurmulys nutilo, nes prasidėjo „Revuonos žinios". Visi net nuščiuvę klausėsi pačių aktualiausių žinių apie dešimtokus ir jų mokytojus. Po objetyvių žinių klausėmės pageidavimo koncerto. Tik šioje laidoje galima sveikinti ir tikėtis, kad būsime pasveikinti. „Revuonos" estrados dainininkus ruošė muzikos mokytoja Valė Gustaitienė. Visi galime būti ramūs, nes problemas, kylančias mokykloje, padės išspręsti laidos „24 valandos" komanda. Kadangi salėje buvo ir mažųjų žiūrovų, ir jų tėvelių, kuriems visada smagu prisiminti savo vaikystę, dešimtokai pakvietė pasižiūrėti seną animacinį filmuką „Trys godūs lokiai". Visus sužavėjo ir šios pasakaitės šiuolaikinė interpretacija. Pagrindinę pasakos idėją, ko gero, suprato visi –- gobšuolis dažniausiai lieka nieko nepešęs.
Kokia televizija be humoro, juk juokas išgelbės pasaulį. Juokauti bandė ir dešimtokai laidoje „Prajuokink administraciją". Laidos dalyviams sekėsi puikiai, nes kvatojo ne tik administarcija, bet ir visi žiūrovai, o pagrindinės laidos rėmėjos mamytės įsteigti prizai tiesiog tirpte tirpo. Kaip ir priklauso televizijoje, laidas paįvairino reklamos. Šventinės laidos kulminacija – žaidimas „Tūkstantmečio mokytojas". Dešimtokai pagerbė visus mokytojus, dėkojo jiems. Mokytojai šauniai atliko jiems skirtą užduotį – savo dešimtokams linkėjo sėkmės, išsakė daugybę gražių, nuoširdžių žodžių. Laidą „Šimtas dienų" padėjo ruošti klasės vadovė Vidutė Kuzmauskienė, kuriai ypač dėkojo jos auklėtiniai.
Dešimtokus sveikino devintokai. Jie parodė meninę kompoziciją pagal A. Baltakio eiles ir 10 klasės vadovei iškilmingai įteikė keraminę gėlę, kurios žiedlapiai – simboliniai kalendoriaus lapeliai. Žiedlapiai dešimtokams liūdnai primins, kiek nedaug teliko mokytis šioje mokykloje. Devintokams pasiruošti padėjo mokytojos Aušra Deltuvienė ir Vytautė Kurtovienė.
Norime padėkoti dešimtokams už šventinę laidą, už gilių mūsų mokyklos tradicijų puoselėjimą. Liūdna, kad „Revuonoje" neliko dvyliktokų, bet džiugiu, kad šimtadienio tradiciją tęsia dešimtokai.

DSC_0289.JPG DSC_0295.JPG DSC_0304.JPG DSC_0306.JPG DSC_0308.JPG DSC_0315.JPG DSC_0316.JPG DSC_0319.JPG DSC_0323.JPG DSC_0327.JPG DSC_0350.JPG DSC_0358.JPG DSC_0363.JPG DSC_0367.JPG DSC_0370.JPG DSC_0374.JPG DSC_0375.JPG DSC_0387.JPG DSC_0390.JPG DSC_0395.JPG