DSC 0313Spalio 12 d. Prienų rajono savivaldybėje Žaliosiomis vėliavomis ir Aplinkosauginio švietimo fondo sertifikatais buvo apdovanotos dvi sėkmingai dirbančios švietimo įstaigos. Žaliosios vėliavos apdovanojimas – tai aukščiausias tarptautinis apdovanojimas už gamtosauginę veiklą. Tokiu apdovanojimu Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos veikla įvertinta 7 kartą.
Į apdovanojimų įteikimo renginį Savivaldybės tarybos posėdžių salėje susirinko mokyklų bendruomenių atstovai, įstaigų vadovai, gamtosauginės programos koordinatoriai. Įteikti apdovanojimus atvyko Gamtosauginių mokyklų programos nacionalinis koordinatorius Renaldas Rimavičius. Jis visiems padėkojo už bendradarbiavimą ir kartu pasiektą tikslą.

Aktyviai dirbančias ir įvairiuose aplinkosauginiuose projektuose dalyvaujančias bendruomenes pasveikino Prienų rajono savivaldybės vadovai.
Meras Alvydas Vaicekauskas pasidžiaugė vykdoma veikla ir įteikė padėkos raštus mokyklų gamtosauginės veiklos koordinatoriams – „Revuonos“ pagrindinės mokyklos mokytojoms Virginijai Abramavičienei ir Zitai Ferevičienei.
Švietimo skyriaus vedėjas Rimvydas Zailskas linkėjo mokiniams tęsti gamtosauginę veiklą ir pabrėžė, kad gerus rezultatus lemia ir Žaliąja vėliava įvertinamas tik nuolatinis sistemingas darbas.
Vicemeras Algis Marcinkevičius pabrėžė, kad nuo to, kaip elgsimės šiandien, kaip sutarsime su gamta, priklausys mūsų rytojus ir mūsų Žemės likimas.