DSC 6911Vasario 16-ąją Prienų kultūros ir laisvalaikio centre vyko iškilminga Prienų rajono savivaldybės apdovanojimų „Dėkingumas" įteikimo ceremonija. Iš viso pasiūlyta apdovanoti 16 asmenų (pateikti 303 siūlymai). Pateiktus pasiūlymus svarstė apdovanojimų komisija, kurią sudarė savivaldybės, rajono verslo, medicinos, dvasininkijos, spaudos ir kitų sričių atstovai. „Dėkingumo" simbolis – specialus stiklo dirbinys (aut. Audronė Andrulevičienė) – įteiktas 6 Prienų kraštui nusipelniusiems žmonėms.
Ilona Balčiukynienė – Prienų „Revuonos" pagrindinės mokyklos direktorė, edukologijos magistrė, švietimo konsultantė ir vadybos ekspertė. Jau 30 metų dirba pedagoginį darbą bei 19 metų vadybinį darbą. Nuo 1996 m. gegužės 14 d. Kunigiškių pagrindinės mokyklos direktorė. Nuo 2010 m. balandžio 20 d. vadovauja „Revuonos" vidurinei mokyklai, o nuo 2012 m. rugsėjo 1 d. „Revuonos" pagrindinei mokyklai.

Direktorė skaito pranešimus, veda autorinius seminarus: „Mokyklų veiklas reglamentuojančių tvarkų, dokumentų aptarimas: gerosios patirties sklaida", „Projektinė veikla ugdyme". Parengė ir publikavo straipsnį Švietimo mokslo ministerijos informaciniame leidinyje „Švietimo naujienos" – „Mokyklos vadovo vaidmuo plėtojant projektinę veiklą ugdymo procese". Kartu su kitais edukologijos specialistais išleido leidinį ‚Metodinis rinkinys klasės vadovui. Debatų metodikos integravimas į formaliojo švietimo sistemą".
Ilonai Balčiukynienei apdovanojimas „Dėkingumas" skiriamas už vadybinius gebėjimus, kuriant naujo tipo visoje Respublikoje mokyklą (pagrindinio ugdymo su specialiojo ugdymo skyriumi ir jaunimo klasėmis), už kūrybišką, novatorišką vadybinę veiklą, socialinės partnerystės ryšių skatinimą, mokyklos kultūros ir tradicijų puoselėjimą; už organizacinius gebėjimus kuriant komandą; už Specialiojo ugdymo skyriaus patalpų tobulinimą ir pritaikymą vaikams, turintiems specialiųjų ugdymosi poreikių, už įvairių projektų, siekiant gerinti mokyklos materialinę bazę, iniciavimą ir vykdymą; už produktyviojo mokymo modelio mokykloje iniciavimą.
Mokyklos bendruomenė džiaugiasi mokyklos pasiekimais ir jos vadovės įvertinimu. Gausus būrys bendruomenės narių: mokytojų adminitracijos atstovų, tėvelių ir mokinių, sveikino mokyklos vadovę.

DSC_6906.JPG DSC_6911.JPG DSC_6935.JPG DSC_6955.JPG DSC_7038.JPG DSC_7040.JPG