DSCF98762016-05-27 20:30 - 2016-05-28 7:00 mokykloje vyko kultūrinis, edukacinis, sportinis renginys, 5-10 klasių mokiniams, rinkimuose laimėjusiems gerumo ir darbštumo spinduliuko vardą savo klasėje, - spinduliukų naktis mokykloje „Mokomės, sportuojame, žaidžiame“. Programa buvo įdomi, linksma, sportiška, reikalaujanti žinių, kruopštumo, darbštumo. Komandos - „Laimingasis devynetas“, „Balandžiai“ ir „Mitų griovėjai“- puikiai prisistatė ir sėkmingai įsijungė į apšilimo ir susipažinimo žaidimą - žodžių kovą „Pataikyk į temą“. Visi parodė savo išradingumą, žinias ir gerą atmintį, o pergalę šventė Karolina, Splendid ir Arijus.

Štai mes jau ir sporto salėje, prasidėjo „Linksmosios estafetės“. Citrinos varymo rungtį laimėjo „Laimingasis devynetas“ su kapitone Emilija, taikliausiai riešutus mėtė „Mitų griovėjai“ su kapitonu Adu, Estafetę „Kupranugaris“ greičiausiai įveikė „Balandžiai“ su kapitonu Arijum. Kiekvienoje rungtyje reikėjo pasirinkti teisingą strategiją ir taktiką, priimti teisingus sprendimus ir laikytis susitarimų. Kapitonai puikiai vadovavo savo komandoms, todėl sekėsi gerai ir buvo linksma. Puikiai atlikome magnetizmo ir gėrimo nešimo užduotis, labai įdomios buvo užduotys „ Išgelbėk draugą“ ir „Krepšinis kitaip“, bėgimas su maišu. Žaidėme kvadratą. Pergalingai žaidė „Laimingasis devynetas“, neatsiliko „Mitų griovėjai“ ir „Balandžiai“. Laimėjo draugystė – visi gėrėme gaivinantį „Neptūno“ vandenį, kuriuo pavaišino kūno kultūros mokytoja Elena. Po to patraukėme ruošti vakarienę: Adas su savo komanda virė vištienos file su makaronais. Jiems padėjo mokytoja Zita. Karštus sumuštinius su varške, sūriu ir dešra kepė Emilijos komanda pas mokytoją Kristiną. Ypač skanūs buvo sumuštiniai su dešra, sūriu ir pomidorų padažu. Desertą iš vaisių ir ledų gamino Arijaus komanda. Skanumėlis.
Po gardžios vakarienės išskubėjome ieškoti lobio. Buvo net keturios nuorodos: atlikome dalykines užduotis su mokytoja Loreta, sukūrėme savo draugą šuniuką ir bandėme išvesti jį pasivaikščioti pas mokytoją Kristiną, improvizavome 4 situacijas kartu su mokytoja Vilma. Tamsoje, sporto aikštėje ieškojome kankorėžių ir pristatėme budinčiai Onutei, o ji mums davė raktus nuo lobio skrynios. Užtrukome, bet buvo verta. Gardžiavomės lobio saldumynais, o komandos pristatė savo situacijų versijas.
Mūsų dar laukė sunkus „Drakono šokis“, tikrai vertas savo pavadinimo. Mokytoja Vilma pateikė darbo instrukciją, trafaretus ir nuolat padėjo, kol drakonai atgijo, dirbome visi. Čia reikėjo daug kantrybės, kruopštumo, sumanumo. Buvo tikrai sunku, atrodė, kad net neįmanoma, bet „drakonai šoko“ kartu su „Laimingojo devyneto“ komanda ir papuošė mokytojų kambarį. „Mitų griovėjai“ su mokytoja Vale paruošė spektaklį „Raudonkepuraitė“, „Balandžiai“ gamino „kometas“ su mokytoja Loreta. 6:00 valandą patraukėme į mokyklos sporto aikštę, vyko „kometų“ varžybos. Jose jėgas išbandė visi. Gražiai su ilgomis, spalvotomis uodegomis kometos sklandė danguje. Buvo puiku.
Sugrįžome į aktų salę ir labai nuotaikingai pažiūrėjome spektaklį „Raudonkepuraitė“. Aktoriai vaidino pritrenkiančiai ir jausmingai. Gaila, bet spinduliukų naktis baigėsi, lauksime kitų.
Dėkojame mokytojoms Elenai Bendinskienei, Zitai Ferevičienei, Vilmai Glaveckienei, Valei Gustaitienei, Kristinai Kravčenko, Loretai Vainalavičiūtei, mokyklos budinčiai Onai Paukštienei. Mums buvo gera ir linksma. Ačiū.

DSCF9875.JPG DSCF9876.JPG DSCF9877.JPG DSCF9897.JPG DSCF9932.JPG DSCF9988.JPG