IMG 9062Kalėdos... Visi mokykloje mąsto apie artėjančias šventes, atostogas, sniegą. Nė vienam mokiniui nesinori mokytis – nė vienas mokytojas negali sudominti gramatikos taisykle ar matematine formule, kai ore jau tvyro kalėdinis mandarinų aromatas. Kodėl? Nes šventinę nuotaiką mokykloje jau tradiciškai kūrė svarbiausias gruodžio mėnesio renginys - mokyklos kalėdinis karnavalas.

Šiais metais karnavalo tema – muzikinės kaukės. Karnavalo atidarymą simboliškai paskelbė renginio vedėjai 10 klasės mokiniai Erika R. ir Laurynas V. Sveikinimo žodį tarė mokyklos direktorė Ilona Balčiukynienė. Taigi, karnavalas prasidėjo išties linksma gaida. Melodiją pratęsdavo klasės ir jų įvairiaspalviai pasirodymai. Mokiniai buvo paruošę po muzikinį kūrinį ir turėjo įsikūnyti į pasirinktą muzikos atlikėją ar grupę, gal net savaip interpretuoti. Pasirodymų buvo 9, nė vienas nesikartojo, kiekviena klasė muzikos atlikėjus interpretavo savaip, 10 klasės mokiniai net dainavo gyvai. 5a klasės mokiniai atliko grupės Fifth Harmony dainą ,,Worth it'', 5b klasė leido visiems dalyviams prisiminti žiemą su sniegu, atlikdami E.Sipavičiaus kūrinį ,,Krenta snaigės''. 6 klasės mokiniai interpretavo dainą ,,Zombiai'', o gausus 7 klasės mokinių būrys virto tikru choru, atlikdami dainų popuri. 8 – okai įsikūnijo į grupę AC/DC. Kalėdas švęsti kartu kvietė 9 klasės merginų ir vaikinų grupė, o 10-okai prisiminė Kalėdas su Telebimbam. 6-8j klasių mokiniai įsikūnijo į rusų atlikėjų grupę, kartu su jais aktorinius gabumus pademonstravo ir jų klasės vadovės, o 9 PM klasės merginos atliko Britney Spears dainą ,,My only wish''. Klasių pasirodymus stebėjo ir vertino kompetentingoji komisija, kurią sudarė direktorė, pavaduotoja ugdymui ir dvi mokytojos. Komisija vertino klases pagal muzikos kūrinio atlikimą, originalumą, artistiškumą, linksmumą, realistiškumą, kalėdinės temos atskleidimą, sumanumą, draugiškumą, išrinkti ir publikos numylėtiniai. Visoms klasėms buvo įteikti padėkos raštai ir apdovanoti mokiniai saldžiais prizais.

Nors už lango sniego dar nėra, tačiau mūsų mokyklos mokiniai su džiugia ir pakilia kalėdine nuotaika pradėjo žiemos atostogas. Tikimės, kad visi sugrįš į mokyklą pailsėję ir kupini naujų idėjų!

IMG_9062.JPG IMG_9069.JPG IMG_9070.JPG IMG_9072.JPG IMG_9074.JPG IMG_9079.JPG IMG_9089.JPG IMG_9096.JPG IMG_9098.JPG IMG_9106.JPG IMG_9111.JPG IMG_9116.JPG IMG_9118.JPG IMG_9119.JPG IMG_9129.JPG IMG_9131.JPG IMG_9135.JPG