IMG 0725Birželio 6-oji – paskutinė mokslo metų diena visiems 6-10 klasių mokiniams. Visiems ši diena - tiesiog atostogų pradžia, bet dešimtokams - tai paskutinės pamokos šioje mokykloje diena. Kiek mokytasi, kiek išmokta, kiek džiaugtasi, liūdėta, kiek draugų įgyta, kiek pokštų ar kvailysčių prikrėsta, kiek planų sukurta – jau viskas praeity. Atėjo laikas dėti tašką ir pradėti naują gyvenimo etapą jau kažkur kitur, ne „Revuonoj".

Ankstų rytą pasipuošusius dešimtokus sutiko mokinių klubo atstovai, pavedžiojo po mokyklą, priminė vietas, kur tiek praleista laiko, privertė prisiekti, kad nepamirš mokyklos, ją lankys ir rems, kai bus turtingi. Po priesaikos jie buvo palydėti į auklėtojos kabinetą, kur jų laukė paskutinė pamoka. Paskutinę pamoką jiems jau nereikėjo atsakinėti, kalbėjo auklėtoja. Sekė pasakas, rodė filmukus ir skaidres , dalijo patarimus, kurie gal kam padės gyvenime, o gal ir pasimirš, kaip viskas, kas praeina. Visi auklėtiniai gavo auklėtojos dovanėles už tai, kad jie tokie, kokie yra. Nors ir labai skirtingi, bet visi jie unikalūs, visi kažkuo ypatingi ir nepaprasti ir visi paliko pėdsaką tiek mokyklos istorijoje, tiek auklėtojos širdyje.
Pasigirdo skambutis, ir pirmokai, kuriuos rugsėjo 1 palydėjome į klasę, atėjo dešimtokų. Salėje skambėjo žodžiai apie prisirišimą, draugystę, apie gebėjimą matyti širdimi, įvairūs palinkėjimai ir dainos. O išeinantieji atsisveikino eilėmis, gėlėmis ir sugebėjo sugraudinti mokytojus nuoširdžiai atliekamom dainom. Iš raidžių sudėti žodžiai „Sudie, mokykla" ištarti truputį per anksti – dar laukia PUPP, bet tikime, kad visi sėkmingai išlaikys egzaminus, o jau tada tikrai: „SUDIE, MOKYKLA".

IMG_0640.jpg IMG_0645.jpg IMG_0651.jpg IMG_0684.jpg IMG_0711.jpg IMG_0712.jpg IMG_0719.jpg IMG_0723.jpg IMG_0725.jpg IMG_0726.jpg